Baia Mare: Retea internationala de trafic de droguri, destructurata de politisti (FOTO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Maramures, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infractionala, specializata in traficul intern si international cu droguri de risc si mare risc.

“Peste 2,5 kg. de cannabis, 51 de grame de cocaina, aproape 7 grame MDMA, 7 dispozitive de maruntire si consum al drogurilor, bani, 3 arme neletale si cartuse au fost ridicate ieri, de politisti, in urma a 5 perchezitii domiciliare efectuate pe raza municipiului Baia-Mare. Doua persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

Din cercetari a rezultat ca drogurile ar fi provenit, de regula, din Spania, iar ulterior ar fi fost vandute pe raza mai multor judete din Romania.

Doua persoane au fost conduse la audieri, iar in baza probatoriului administrat de procurori, au fost retinute pentru 24 de ore. Cercetarile continua pentru documenatrea intregii activitati infractionale”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

Activitatile au beneficiat de sprijinul Directiei Generale Anticoruptie-Centrul Operational 3 Cluj-Napoca si Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.

De asemenea, in actiune au fost angrenati si politisti ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Maramures.

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’25/05/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *