Baia Mare – Rezultate Bursa Generala a Locurilor de munca: 28 persoane angajate

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures, a organizat vineri, 12 aprilie, Bursa Generala a Locurilor de Munca.

“Evenimentul s-a desfasurat in Baia Mare la Casa Armatei, str. Hortensiei nr. 1, incepand cu ora 09.00. Pentru bursa din acest an au fost contactati un numar de 140 agenti economici din judet, iar din acestia, 46 au raspuns invitatiei noastre, punand la dispozitia participantilor, 722 locuri de munca vacante.

La editia din acest an au participat 540 de persoane aflate in cutarea unui loc de munca care fost interesate de locurile de munca vacante si au vizitat standurile angajatorilor.

Astfel angajatorii au selectat 280 de persoane in vederea angajarii, din care 28 au primit repartitii si au fost angajati in ziua bursei. Din cei 28 someri angajati, 2 persoane sunt cu studii superioare si au fost angajateca si inginer instalator, respectiv responsabil cont client.

Persoanele cu studii medii (liceu, scoala postliceala sau profesionala), precum si somerii fara calificare, s-au angajat in urmatoarele meserii: muncitor necalificat – 7, manipulant marfuri – 4, stivuitorist – 3,tamplar – 2, ucenic constructor – 2, bucatar  – 1, asistent vanzari – 1, brutar  – 1,lucrator comercial – 1, sofer – 1,operator date – 1, camerista – 1, operator la masina cu comanda numerica – 1.

De asemenea, la bursa generala au participat reprezentanti ai Cercului Militar Judetean Maramures, care au oferit sprijin si informatii persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in domeniul militar”, se arata intr-un comunicat al AJOFM Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2