BAIA MARE SĂLBATICĂ – Bărbat arestat 30 de zile după ce a bătut crunt un băimărean pe strada Grănicerilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Baia Mare sălabtică. Un nou caz de agresiune în municipiul reședință de județ, care a ajuns acum să fie nesigur, mai ales după lăsarea întunericului. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 10.04.2021, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui băimărean pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută de art. 371 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal și art. 77 lit. a și d Cod penal.

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, la data de 07.04.2021, în jurul orei 22:00, inculpatul M.A.D., în timp ce se afla pe strada Grănicerilor din municipiul Baia Mare, a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate V.G.C., provocându-i acesteia leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 75-80 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare,  modalitate în care a tulburat grav ordinea și liniștea publică, fiind întreruptă circulația în zonă. La data de 10.04.2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare”, precizează Parchetul. Din câte se pare victima este polițist local.

 Autoritățile țin să reamintească faptul că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole