BAIA MARE SĂLBATICĂ – Femeie târâtă prin noroi de trei tineri cu varste între 12 și 14 ani. Au vrut să o jefuiască

Reclame home 1
Reclame home 1

Baia Mare devine pe zi ce trece un oraș tot mai nesigur. O demonstrează numeroasele incidente petrecyte săptămana trecută la care a fost nevoie de intervenția polițiștilor locali. Astfel, în data de 19.01.2023, echipajul format din politist local Buzatu Norbert și politist local Goloman Iuliana au identificat și sancționat contravențional persoanele care în data de 18.01.2023, au distrus zona verde din sensul giratoriu de pe B-dul Unirii intersectie cu strada Hortensiei și au tulburat ordinea și liniștea publică.

Apoi, în data de 20.01.2023, orele 17.30, echipajul format din polițist local Moldovan Denisa și Cîmpian Radu, au fost sesizați de către numita M.I.M. asupra faptului că a fost victima unei tentative de tălhărie, 3 tineri cu vârsta cuprinsă între 12-14 ani au trântit-o la pământ și au târât-o prin noroi în tentativa de a-i smulge geanta din mână în spatele restaurantului Smart de pe Bulevardul Republicii.

„A fost solicitat de urgență un echipaj de la Poliția Municipiului care a preluat persoana în cauză. Zona a fost monitorizată iar semnalmentele celor 3 tineri au fost comunicate tuturor echipajelor. În data de 24.01.2023, orele 10.00, echipajul format din polițist local Moldovan Ioan și politist local Cimpian Radu, a fost sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale că în fața complexului Albina două persoane tulbură ordinea și liniștea publică. La fața locului persoanele au fost identificate și sancționate contravențional.

În data de 25.01.2023, orele 16.00, prin dispeceratul Poliției Locale a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice pe str I. Slavici, echipajul format din politist local Loi Diana, politist local Pruna Ovidiu și politist local Moldovan Ioan, a identificat și sancționat contravențional persoana în cauză, respectiv weekendul trecut echipajul format din politist local Varga Gheorghe si politist local Roman Viorel, împreună cu angajați din cadrul Direcției de Asistență Socială, au fost sesizați asupra faptului că pe str George Enescu, nr.3, dintr-un apartament se aruncă cu obiecte de uz casnic și mobilier în curtea interioară. Persoana a fost identificată ca fiind cunoscută cu tulburări psihice astfel încât a fost solicitată prin 112 o ambulață care l-a preluat și transportat la Spitalul de Boli Psihice în vederea internării acestuia sub supraveghere medicală”, arată Poliția Locală.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole