BAIA MARE SĂLBATICĂ – Mașina unei șoferițe distrusă pe strada Păltinișului după ce tocmai accidentase un copil

Pe strada Păltinișului din Baia Mare, dacă mergi, zici că ești în alt film. O altă Baia Mare pe care o cunosc doar localnicii din zonă, care știu că orice scandal poate degenera și se lăsa cu și un mai mare tărăboi. Dovadă un incident petrecut în această după amiază, cand un minor a fost accidentat de o șoferiță.

Și de aici scandalul. Potrivit IPJ Maramureș, mașina șoferiței a fost distrusă și se va face dosar penal pentru distrugere, iar acum polițiștii vor continua cercetările pentru a afla cine a participat la scandal, dacă șoferița a fost vinovată de producerea accidentului sau nu și în funcție de rezultatele anchetei se vor dispune măsurile care se impun.

ACTUALIZARE

”Ieri seară, la ora 19.40, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui eveniment rutier pe strada Păltinișului din municipiu. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor de 6 ani din Seini, aflat în calitate de pieton, a fost surprins și accidentat de către un autoturism, condus de o femeie de 31 de ani din Baia Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații medicale. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Evenimentul rutier a degenerat într-un un scandal, motiv pentru care la locul producerii s-au deplasat mai multe echipaje de ordine publică și jandarmerie, care au reusit aplanarea conflictului. Polițiștii au constatat faptul că, mai multe persoane, aflate în apropiere, au provocat distrugeri autoturismului implicat în accidentul rutier, după producerea acestuia.

În continuare, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment și stabilirea cu exactitate a faptelor. Părții vătămate i-a fost adus la cunoștință dreptul de a depune plângere penală, în termen legal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere”, precizează IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu