BAIA MARE SĂLBATICĂ – Scandaluri pe străzile din oraș. I-a aruncat pe geam lucrurile soțului

Reclame home 1
Reclame home 1

Săptămana trecută a fost una a scandalurilor în Baia Mare. Astfel, în data de 08.08.2022, ora 14.15, un echipaj format din doi polițiști locali, în timpul efectuării patrulării în zona Bulevardului Decebal nr. 19, a observat o altercație pe terasa localului din imediata apropiere a mall-ului băimărean și a intervenit, aplanând scandalul.

A fost necesară folosirea forței si încătușarea persoanei recalcitrante, care era sub influenta băuturilor alcoolice. Aceasta a fost transportată la sediul Poliției Locale, unde a fost identificată în baza de date și sancționată contravențional. A urmat un alt scandal în data de 09.08.2022. La ora 10.18 un echipaj format din doi polițiști locali a fost sesizat asupra faptului că pe strada Dragoș Vodă, de la etajul unui imobil, se aruncă cu încălțăminte, haine și obiecte. La fața locului persoana în cauză a fost identificată și sancționată contravențional.

Apoi, în data de 11.08.2022, ora 23.15, a fost sesizată tulburarea ordinii și liniștii publice în zona Cuprom, la fața locului s-au deplasat echipajele formate din 4 polițiști locali care au identificat persoanele. Acestea au fost sancționate contravențional. În următoarea zi, în 12.08.2022, ora 09.40, un echipaj format din doi polițiști locali a intervenit la Farmacia Someșan de pe strada Pășunii, unde o persoană a devenit recalcitrantă. Aceasta a fost transportata la sediul Politiei Locale în vederea identificării și sancționării contravenționale.

Nu în ultimul rand, în data de 14.08.2022, ora 20.15, un echipaj format din doi polițiști locali a intervenit la un scandal spontan produs în Piața Libertății în proximitatea unui local din zonă, unde mai multe persoane au început să arunce cu scaune. A fost solicitat sprijin de la toate echipajele din teren. Persoanele au fost transportate la sediul Poliției Locale unde au fost identificate și sancționate contravențional.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2