BAIA MARE – Se fac angajări la o creșă din oraș. Ce studii trebuie să ai

Reclame home 1
Reclame home 1
La jumătatea lunii martie, municipalitatea a anunțat că scoate la concurs la o creță din Baia Mare un pst de infirmieră, respectiv două posturi de îngrijitoare. Toate acestea având în vedere prevederile Hotărârii nr. 1336 din 28 octombrie, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Creșa Baia Mare, conform anunțului făcut de Primăria Baia Mare, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (8 ore/zi), în data de 30.03.2023, ora 9:00 a posturilor temporar vacante de un post Infirmieră – Creșa Baia Mare – Creșa nr. 2, un post Îngrijitoare – Creșa Baia Mare – Creșa nr. 2, respectiv un post Îngrijitoare – Creșa Baia Mare – Centrul pentru Educație Timpurie Curcubeu.
Cei interesați trebuie să știe că pentru postul de îngrijitoare se cer studii medii atestate cu diplomă de absolvire,  vechime în muncă de minim 6 luni și disponibilitate de a lucra cu copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.
Studii pentru postul de Infirmieră înseamnă studii medii atestate cu diplomă de absolvire, curs de infirmieră dovedit cu certificat de absolvire, vechime în muncă de minim 6 luni și disponibilitate de a lucra cu copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.
Probele stabilite pentru concurs sunt proba practică și interviul. Proba practică va avea loc în data de 30 martie, ora 09.00, la Creșa nr 3 de pe Bulevardul Regele Mihai I, nr. 6, respectiv interviul se anunță odată cu afișarea rezultatelor probei scrise (maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise).
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole