Baia Mare: Se suspenda cursurile scolare pentru doua zile. Decizia a fost luata de CLSU Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta (CLSU) Baia Mare a decis in aceasta dimineata, in cadrul sedintei desfasurata la Primarie, sa suspende cursurile scolare pentru doua zile, respectiv maine, 17 ianuarie 2019, si poimaine, 18 ianuarie 2019. Decizia a fost luata datorita fenomenelor meteorologice care sunt prognozate pentru aceasta saptamana, dar si datorita faptului ca elevii din mediul rural nu pot ajunge la scoli si licee din cauza zapezii depusa pe sosele. Si pentru copiii si parintii din Baia Mare deplasarea catre unitatile de invatamant este greoaie si, in acest context, astazi este ultima zi de cursuri pentru gradinitele, scolile si liceele din Baia Mare. Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Maramures se va conforma acestei decizii.

Catalin Chereches, presedinte CLSU Baia Mare: “Am convocat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta si, chiar daca ieri, cei de la nivel judetean nu au acceptat, astazi am decis in calitate de presedinte CLSU sa suspendam cursurile maine si poimaine la gradinitele, scolile si liceele din Baia Mare.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Danny

    Ar trebui suspendata si conducerea executiva a Primariei Baia Mare pentru lipsa de responsabilitate in ceea ce priveste deszapezirea.Este inadmisibil sa nu se poata circula in oras datorita zapezii, iar cursurile sa fie suspendate. Elevii abia s-au intors din vacanta.Este final de semestru , se incheie medii etc, o perioada incarcata pentru scoli. Si in acest context suspendarea cursurilor nu este solutia cea mai buna.Solutia este deszapezirea, dar din pacate,primarul ales are alte prioritati si interese. E regretabil ca in fiecare iarna, mai cu seama, de cand e la carma orasului , tanarul si nelinistitul CC ne lovim de aceeasi problema deszapezirea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2