BAIA MARE – Sexshop reclamat la Poliția Locală. Ce nemulțumiri avea reclamantul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Poliția Locală Baia Mare primește zilnic reclamații de la diferiți cetățeni nemulțumiți de te miri ce. Nu toate aceste reclamații se și confirmă, unele se redirecționează către alte instituții abilitate, iar unele sunt cel puțin inedite. O astfel de reclamație a fost făzută recent de către un cetățean nemulțumit de nerespectarea orarului de funcționare al unui sexshop din oraș.

Omul era nervos că a venit să cumpere ceva de la sexshop și vanzătorul nu se afla la job, dei era în timpul programului de lucru. Doar că respectivul vanzator a lăsat un bilețel în care anunța că se întoarce în cateva minute. Omul a așteptat cat a așteptat, a văzut că nu vine vanzătorul și a chemat Poliția Locală, care a demarat verificări.

„Sunt sesizări și telefonice, cat și în scris. Sesizări care nu intră în competența Poliției Locale. Noi le redirecționăm către alte instituții care sunt competente în rezolvarea acelor reclamații. Am avut o sesizare de la un cetățean care era nemulțumit de faptul că pe Bulevardul Unirii există un magazin cu produse erotice și cei de acolo nu respectă orarul de funcționare. Era foarte deranjat de lucrul acesta, noi am făcut verificări, acel magazin funcționa cu autorizație de funcționare vizată de Primăria Baia Mare, avea un program de funcționare, programul se respecta, nu era depășit. Numai că în intervalul acelui program lucrătorul comercial a închis și s-a dus să rezolve unele probleme și a lăsat un anunț în care spunea că se întoarce în cateva minute. Cetățeanul avea nevoie de un produs de acolo și era nemulțuit că ce scria pe acel anunț nu era respectat de către lucrător. În situații de acest gen nu avem cum să intervenim”, spun cei de la Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. românii au talent

    Mare este grădina și mulți nu lasă opincile la barieră%%% cand confunzi sexshop cu farmacia, constipat nu esti doar la minte !!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole