Baia Mare: Smiley, Carla’s Dreams si BUG Mafia vor concerta pe scena Sarbatorii Castanelor 2019. Citeste aici, noutatile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe scena Sarbatorii Castanelor din acest an vor urca solisti si dj consacrati, cel putin asa a declarat pentru ZiarMM.ro primarul Municipiului Baia Mare, Catalin Chereches. Printre numele mentionate de edil se numara: Delia, Ina, BUG Mafia si Smiley.

Catalin Chereches, primar Municipiul Baia Mare: ”Pe scena mare vor canta, in fiecare seara, in deschidere, cate doua trupe locale apoi vor fi artistii relevanti si formatiile. Este vorba despre: Ina, Delia, Andra, Irina, Smiley si BUG Mafia, Carla’s Dreams, Directia 5, Holograf si altii. Vom avea doi DJ nationali, pe zi si cate un DJ international relevant.

La scena din centrul vechi va canta Gasca Zurli si aici vor fi concerte de muzica veche, folk si folclorica. Fanfara va canta cate o ora in fiecare zi. Doresc sa facem si un after party, care va fi intre 00.00 si 03.00, dar am in vedere doua locatii si inca nu ne-am decis pe care sa o alegem.”

Ca o noutate, edilul a precizat ca la scena de langa Catedrala de pe B-dul Republicii intentioneaza sa faca o zona exclusivista care sa aiba 500 de locuri. Pretul unui pachet pentru cele trei zile de concerte se va ridica la aproximativ 150 de lei.

Catalin Chereches, primar Municipiul Baia Mare: ”Ca si o noutate, langa scena mare doresc sa facem o zona exclusivista, tip loje, cu pavilioane, iar locurile sa poata fi ocupate doar contra cost.Va fi un pachet care se va ridica la aproximativ 150 de lei.”

EXPO FLORA va ramane tot in Piata Revolutiei din Municipiul Baia Mare.

Revenim cu detalii.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1