Baia Mare: Sofer de troleibuz, injurat de mai multi tineri

Reclame home 1
Reclame home 1

volan troleibuzIn ziua de 9 martie, in jurul orei 21.00, jandarmii maramureseni au fost solicitati sa intervina pentru a aplana un scandal iscat in incinta unui mijloc de transport in comun din municipiul Baia Mare.

Trei tineri ce se aflau in incinta unui troleibuz care circula pe ruta Piata Izvoarele – Gara, in municipiul Baia Mare, in timp ce mijlocul de transport in comun se afla in miscare, au vrut sa forteze usile si sa coboare.

Soferul troleibuzului i-a apostrofat, atragandu-le atentia ca nu procedeaza corespunzator, moment in care acestia i-au adresat injurii si cuvinte jignitoare, spre indignarea celorlalti calatori.

V.G. de 15 ani si A.D. de 14 ani, ambii din Baia Mare au fost sanctionati contraventional de catre jandarmi cu amenda contraventionala in valoare de cate 400 lei, fiecare. Iar pentru R.G. de 13 ani, a fost sanctionat tatal sau cu amenda contraventionala in valoare de 100 lei, pentru faptul ca nu a luat masurile necesare pentru a-si impiedica fiul sa produca acte de vagabondaj.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2