Baia Mare: Solutii pentru reabilitarea cladirii in care isi desfasoara activitatea serviciile publice comunitare de permise si pasapoarte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectul Vasile Moldovan a convocat o intalnire de lucru pentru identificarea de solutii in vederea reabilitarii cladirii in care isi desfasoara activitatea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea a Vehiculelor Maramures, respectiv Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple, anunta Prefectura.

„Avem tot interesul sa oferim servicii de calitate cetatenilor care apeleaza la cele doua servicii publice comunitare in vederea eliberarii documentelor de calatorie, respectiv sustinerea examenului de dobandire a permisului de conducere, preschimbarea permisului de conducere si a certificatului de inmatriculare, respectiv eliberarea numerelor de inmatriculare. In acest context, am alcatuit un grup de lucru pentru a putea intocmi un proiect prin care sa accesam fonduri europene in vederea reabilitarii imobilului”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

Echipa de proiect va identifica fluxul si procedurile necesare care trebuie indeplinite pentru reabilitarea structurii cladirii, inclusiv acoperisul, instalatiile electrice, instalatiile de incalzire, instalatiile sanitare, respectiv servicii de mentenanta si de siguranta a imobilului pentru a putea accesa fonduri europene.

Va fi intocmita in aceste sens, nota de fundamentare cu privire la oportunitatea si necesitatea investitiei, respectiv elaborarea unui studiu de fezabilitate, a mai adaugat prefectul de Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole