BAIA MARE – Somații pentru proprietarii de cai din municipiu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prin Baia Mare mai vedem din când în când căruțe cu cai. Știm cu toții de unde vin, știe și administrația locală, dar cu toate acestea ei continuă să fie prezenți în viața băimărenilor. Zilele trecute, poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului au participat la acțiunea organizată de conducerea Direcției Poliția Locală în zona Pirită, ocazie cu care, în temeiul HCL nr.12/2011 privind stabilirea normelor pentru creşterea animalelor pe raza Municipiului Baia Mare, au fost întocmite un număr de 20 de somaţii.

Deţinătorilor de cabaline li s-a pus în vedere ca în termen de 7 zile calendaristice de la primirea somațiilor să procedeze la valorificarea animalelor şi/sau să se deplaseze în localitatea de reşedinţă de domiciliu ori în alte localităţi în care creşterea animalelor este permisă. Tot pe Pirită, în data de 30 martie si 1 aprilie 2021 politistii locali din cadrul Biroului Disciplina in Constructii au participat la o actiune de identificare a celor șapte noi construcții ridicate și ulterior desființarea lor pe cale administrativă.

În total au fost identificați și somați un număr de 20 de proprietari ai unui număr de 43 cabaline. Tot de pe Pirită au fost capturați, ridicați, transportați și predați la Adăpost un număr de 9 câini fără stăpân, respectiv au fost depistate un număr de 47 de persoane provenite de la Cuprom, de pe strada Horea nr.46 și din alte localități cum ar fi Vălenii Lăpușului, Remeți pe Someș, acestora din urmă fiindu-le pus în vedere să se deplaseze către localitățile de domiciliu.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *