Baia Mare: Stimulente educationale pentru copiii de gradinita din familii sarace

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

copilCopiii cu varsta cuprinsa intre trei si sase ani, proveniti din familii defavorizate, vor primi stimulente educationale, conform unui proiect adoptat de consilierii locali baimareni in sedinta de vineri, 5 februarie.

Aceste stimulente vor consta din tichete sociale in suma de 50 de lei. Potrivit directorului Serviciului Public de Asistenta Sociala Baia Mare, Bogdan Gavra, stimulentele se acorda in baza unui proiect care se deruleaza la nivel national, vizand copiii care fac parte din familii unde venitul pe membru de familie nu depaseste 284 lei.

Familiile care indeplinesc conditiile si care au dosare depuse la SPAS nu mai trebuie sa completeze nimic, trebuind doar sa faca o solicitare pentru a primii banii. De cealalta parte, familiile care nu au dosare la SPAS vor fi nevoie sa depuna toate documentele necesare.

De asemenea, o alta conditie de acordare a stimulentelor prevede ca micutii sa nu aiba mai mult de trei absente pe luna. Aproximativ 550 de copii de gradinita vor beneficia de acest proiect incepand cu 15 februarie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *