septembrie 24, 2021

Baia Mare: Strada Minerilor sub asediul gunoaielor si a ierburilor (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pe strada Minerilor exista un teren aflat in domeniul public, care este invadat de gunoaie, copaci netoaletati si alte ierburi, care pun in pericol siguranta cetatenilor. Unul dintre locatari ne-a atras atentia cu cateva fotografii pe care le-a postat pe o retea de socializare.

Contactat de redactorul ZiarMM.ro, autorul fotografiilor ne-a scris:

M.S.: “Minerilor 6 si Minerilor 2…4, peste drum de Penny. Semafoarele se vad datorita faptului ca am taiat noi crengile. Tabla cu trecerea pt pietoni…idem. Firele de curent sunt in pericol datorita junglei din zona. Exteriorul blocurilor cu mucegai din cauza respectivei “jungle”.
Putoare, sobolani…etc.”

Este inadmisibil ca intr-un oras, municipiu resedinta de judet, care se vrea a fi Capitala Europeana a Tineretului sa existe cartiere cu astfel de peisaje nefiresti pentru secolul in care traim. Nici nu e de mirare ca cetatenii se indreapta spre trusturile media dupa ce institutiile, care au fost sesizate sunt indiferente, fiind intr-o permanenta tacere si liniste absoluta. E drept ca functionarasilor nu le place sa fie deranjati insa sunt platiti din bani publici, iar daca s-au blazat au varianta de a lasa locul liber pentru cei care doresc sa munceasca si chiar le pasa de acest oras.

Solicitam executivului Primariei Baia Mare sa ia atitudine si sa dispuna atat Societatii DRUSAL cat si Serviciului Public Ambient Urban degajarea terenului public de mizerii si gunoaie, dar si toaletarea copacilor din zona mai sus amintita.

Foto: M.S. // Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2