Baia Mare sub zapada. Primarul Chereches, facut praf, pe retelele de socializare

PNL

Ganduri de bine si numeroase „felicitari” i-au transmis baimarenii primarului Catalin Chereches, dupa operatiunea de deszapezire derulata pentru nici 20 milioane euro. A fost suficienta o singura noapte cu zapada abundenta si alte cateva ore in care a nins ca in povesti, pentru ca orasul sa fie paralizat. Lipsa imprastierii materialului antiderapant a permis formarea unui strat de gheata, peste care omatul s-a asezat linistit, acoperind toate strazile.

Interventia utilajelor de deszapezire a fost ca inexistenta, echipajele celor doua firme cu care municipiul a semnat contractul aratand ca nu pot face fata situatiei. Daca strazile au fost pline de zapada, de parcari nici nu mai vorbim. Exceptie au facut locurile curatate la lopata de soferii care nu au mai asteptat venirea primaverii pentru a-si putea porni masinile.

„Oare-i iara inchis primarul? Ca e dezastru in oras! Acum ce scuza are?”, a scris Doina Ferent, pe contul sau de Facebook, cu aluzie la mesajul transmis de Catalin Chereches in 2016, cand era suspendat din functie, iar o ninsoare abundenta a blocat orasul. La acea data, primarul ii critica pe angajatii Primariei Baia Mare, spunand ca daca ar fi la birou, lucrurile ar sta altfel.

Cate utilaje din poza au fost vazute la lucru pe strazile din oras in ultima vreme? Oare Mr. Chereches chiar s-a pozat cu utilajele Primariei Baia Mare sau a mers in alta localitate si s-a tras in poza cu utilajele de acolo? Nu cumva utilajele din poza fac parte din recuzita unui film artistic sau documentar care s-a turnat recent si asteapta sa fie difuzat in curand? Un film de scurt metraj cu Catalin Chereches in rolul principal… in care primarul nostru joaca rolul unui Fat-Frumos aflat in lupta cu zapada si cu toate amenintarile ce se abat asupra maretului oras pe care il conduce ca un leu?”, a postat Dragos Popa, ironizandu-l pe primarul Chereches, fotografiat langa mai multe utilaje folosite la deszapezire.

Evident, nu puteau lipsi nici comentariile celor de la USR, care reamintesc faptul ca valoarea contractului de deszapezire este de 20 milioane euro. Dan Ivan, presedintele formatiunii la nivel judetean, atentioneaza conducerea Primariei Baia Mare cu privire garantia de buna executie existenta in contract, in valoare de 1,4 milioane lei, si cere aplicarea respectivei prevederi.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1