UPDATE – „Baia Mare are suflet”: Modificari in programul evenimentului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Proiectul a fost adoptat.

Evenimentul cultural „Baia Mare are suflet” va suferi cateva modificari in program. Cel putin asta reiese dintr-unul din proiectele de hotarare ce urmeaza a fi supus votului Consiliului Local Baia Mare in sedinta extraordinara de joi, 16 noiembrie.

Astfel, articolul 3 al H.C.L nr. 424/2017 (hotarare adoptata in 20 octombrie), care face referire la acest eveniment, ar urma sa se modifice si sa aiba urmatorul continut: Se aproba desfasurarea actiunilor cuprinse in evenimentul cultural „Baia Mare are suflet”, respectiv: „Baia Mare pentru Romania”, ”Mos Nicolae”, ”Craciun in Baia Mare”, „Gala Excelentei Baimarene”, ”Revelionul Baimarenilor”, ”Concertul de Anul Nou”.

Practic, fata de hotararea intitiala, actiunea ”Sarbatoarea Vinului si Vanatorii” va fi eliminata si se va adauga in plus „Gala Excelentei Baimarene”.

Evenimentul „Baia Mare are suflet” ar urma sa se desfasoare in perioada 30 noiembrie 2017 – 1 ianuarie 2018.

Vlad HERMAN

Foto: Ilie TUDOREL

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dandanmm

  Toate aceste evenimente cauta sa fie subsemnate da catre CC. Imi doresc sa nu fie subsemnate de catre CC ci de Consiliul Municipuiului BM.

  Reply
 2. dandanmm

  Daca CC va fi prezent ca simplu functionar public, va fi minunat. Daca nu va fi asa, se va exprima public intr-un mod jalnic.

  Reply
 3. Anton

  Mi se pare ca se exagereaza cu atata „suflet la Baia Mare” ; sub aceasta lozinca tind sa se desfasoare mai toate evenimentele la noi in urbe, ca si cum altii nu ar avea suflet! Hai sa mai fim si practici si pragmatici si democrati in actul de decizie, sa mai auzim si de manager, de directorii din primarie caci altfel ne intoarcem la totalitarism, sau poate ca deja suntem acolo. Se cunoaste f.bine ca daca o singura persoana le hotaraste pe toate si pentru toti, ceilalti factori ori sunt incompetenti ori sunt timorati ori indiferenti. Dar asta ar fi f.rau pentru comunitate! Cine are urechi de auzit sa auda !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole