Baia Mare: Suspect de Coronavirus, pardon, gripa sezoniera preluat de echipajul SMURD, in aceasta seara FOTO

Reclame home 1
Reclame home 1

In aceasta seara, in jurul orei 20.30, un echipaj SMURD Baia Mare a intervenit de urgenta pentru a transporta un caz suspect. In fotografii se poate vedea echipamentul paramedicilor, precum si izoleta cu care este transportata la masina medicala persoana respectiva.

Dan Buca, purtatorul de cuvant de la CJSU Maramures spune ca ar fi un caz de gripa sezoniera. Nu stiam ca mai nou banalele raceli sunt transportate la spital cu izoleta si paramedicii sunt echipati pentru interventii la Coronavirus. Persoana a fost dusa la Spitalul de Boli Infectioase pentru a fi tratata de gripa sezoniera, a mai precizat Buca.

Poate peste cateva zile aflam ca are cu totul altceva ca si in cazul baimareanului de 45 de ani infectat cu COVID-19…Chiar si asa, unul din locatari a surprins imaginile pe care vi le prezentam.

CJSU Maramures spune ca persoana a venit dintr-o zona din Italia fara risc, iar izoleta s-a utilizat conform procedurilor operationale. Noi va reamintim ca si baimareanul de 45 de ani infectat cu COVID-19 a sosit in Maramures tot dintr-o zona fara risc si a fost tratat pentru alte infectii, asa au zis medicii clujeni, si pana la urma barbatul a fost diagnosticat cu Coronavirus.

Concluziile le trageti singuri de aceasta data.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. zitarist13@gmail.com

    Nu știu si nu înțeleg de ce nu stau acesti maramureșeni pe funul lor in Italia si in mod egoist si iresponsabil vin acasa sa ne aduca boala si necaz¿???????? ¿

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole