Baia Mare: Tagarlas ii incurca planurile lui Chereches. Impozitele raman neschimbate

Reclame home 1
Reclame home 1

Cresterea alarmant de mare a catorva dintre impozitele si taxele locale de catre primarul Catalin Chereches, acum, la final de can, cand baimarenii sunt mai preocupati de pregatirea mesei de Craciun si impodobitul bradului, a fost sortita esecului. Subtila manevra cu pixul in mana si hartia pe masa nu a scapat neobservata, iar efectele au aparut imediat.

Iesirile in spatiul public ale consilierului liberal Cristian Niculescu – Tagarlas l-au determinat pe edilul baimarean sa renunte la idee, realizand faptul ca masura i-ar afecta capitalul electoral, si asa subrezit mult dupa excursia penala de la Cluj.

„Am anuntat pe contul meu de Facebook faptul ca ma voi opune proiectului de marire a taxelor si impozitelor locale, in 2018. Dar nu a mai fost cazul, in plenul Consiliului Local, chiar in debutul sedintei, primarul Catalin Chereches a retras pachetul de proiecte referitoare la acest aspect.

Am spus inca de acum cateva zile ca, asa cum am procedat si anul trecut in aceasta perioada, cand alesii locali au pastrat cuantumul vechi, cresteri de pana la 150% sunt nejustificate. Baimarenii, in marea lor majoritate, resimt o povara atunci cand isi achita darile catre Primarie. Daca le marim, exista riscul ca ele sa nu se mai colecteze, contribuabilii fiind in imposibilitatea de a le achita.

Ma asteptam ca initiativa inghetarii darilor locale sa vina din partea primarului. Dar, daca a fost nevoie de interventia noastra, a celor aflati in opozitie in Consiliul Local, pentru a se reveni la situatia mai favorabila baimarenilor, atunci ii transmit ca noi vom fi acolo, in continuare, de fiecare data cand va fi nevoie”, a declarat Cristian Niculescu – Tagarlas.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Mișu

    De Sărbători, băimărenii au primit cadou un concurs de populisme…Pentru ca populismul să fie și mai accentuat, primarul penal și-a pus consilierii-slugi, mai întâi, să-i sperie pe băimăreni cu mărirea taxelor, după care a venit penalul cu aere de…salvator…Sunt cunoscutele trucuri ale penalului, cu care nu mai poate prosti mulțimea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole