Baia Mare: Tânăr depistat pentru a treia oară conducând fără permis, reţinut pentru 24 de ore

Luni, 22 iunie, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr depsitat pentru a treia oară conducând un autoturism pe raza municipiului, fără a deţine permis de conducere.

În fapt este vorba despre un tânăr de 27 de ani, domiciliat în Timişoara. Autoturismul condus ieri de acesta a fost depistat pe strada Transilvaniei din municipiul Baia Mare. Tânărul, care nu posedă permis de conducere şi nici nu a posedat vreodată, a fost testat cu aparatul etilotest constatându-se că nu se afla în stare de ebrietate.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, tânărul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conform IPJ Maramureș.

Tot ieri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei şi cei din Deseşti au întocmit dosare penale după ce au depistat în trafic două persoane care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Astfel, un bărbat din Rona de Sus este cercetat pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată în stare de ebrietate, iar un bărbat din Deseşti este cercetat sub aspectul săvârșirii  infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1