Baia Mare: Tanar retinut pentru talharie

Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au identificat un tanar cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata. Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore.

La inceputul acestei saptamani, politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au fost sesizati de catre doi tineri din municipiu, cu privire la faptul ca in data de 14 noiembrie au fost victimele unei talharii.

In urma investigatiilor efectuate, miercuri, 20 noiembrie, politistii au identificat persoana banuita de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul politiei, in vederea audierii, conform IPJ Maramures.

Din cercetari a reiesit ca tanarul de 18 ani, prin exercitarea de acte de violenta si amenintari, i-a deposedat pe cei doi de suma de 10 respectiv 20 de lei.

In urma documentarii activitatii infractionale, tanarul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de talharie calificata. Acesta urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare cu propunerea de luare a unei masuri preventive.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1