Baia Mare: Tanara surprinsa de camerele video ca a sustras bani dintr-un magazin, identificata si retinuta de politisti pentru 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public si sesizarea administratorului unui magazin din Baia Mare, cu privire la faptul ca luni, 26 august, o tanara a reusit sa sustraga 200 de lei din casa de marcat, politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au demarat de urgenta activitati specifice in vederea identificarii acesteia si luarii masurilor legale care se impun, transmite IPJ Maramures.

Astfel, miercuri, 28 august, politistii au reusit sa o identifice pe cea in cauza – o baimareanca de 30 de ani.

Totodata, in cadrul cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca aceasta a sustras in cursul zilei de ieri portofelul cu 1100 de lei, acte de identitate si carduri, din poseta unei femei care se afla pe bulevardul Bucuresti din municipiu. O parte din prejudiciu a fost recuperat si restituit partii vatamate.

In baza probatoriului administrat, baimareanca a fost retinuta pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva. Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii sale activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2