Baia Mare: Targ de Jucarii, in luna cadourilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

jucarii-educativeO noua editie a Targului de Jucarii se va desfasura duminica, 14 decembrie, cand sunt asteptati toti copiii care doresc sa isi vanda jucariile, sa le schimbe sau sa le doneze.

Programul cuprinde multe surprize, printre care se numara interpretarile la diverse instrumente muzicale ale elevilor de la Liceul de Arta din Baia Mare, dar si Povestea Targului de Jucarii creata de Sandu Barbu, care va fi ascultata in premiera.

”Asteptam cat mai multi copii si tineri sa vanda, sa schimbe sau sa ofere fara plata jucarii si nu numai jucarii, celor ce nu au. Uita-te si tu chiar acum prin casa. Ai o cana, o carte, o jucarie, o hainuta de prisos? Tare bine i-ar prinde cuiva care nu are mai nimic. Asa facem si noi, cei de la ASSOC in fiecare an. Orice poveste frumoasa trebuie spusa si traita”, transmit organizatorii Targului de Jucarii.

Evenimentul, aflat la a sasea editie, se va desfasura in incita mall-ului baimarean Gold Plaza, intre orele 11.00 si 14.00, fiind organizat de catre Asociatia ASSOC si Clubul Rotary Baia Mare 2005. Fondurile stranse vor fi folosite pentru pachetele de Craciun destinate persoanelor din grupurile vulnerabile aflate in evidenta ASSOC.

ZiarMM

afis targ de jucarii

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2