Baia Mare: “Targul de Craciun 2018” se va desfasura in Piata Libertatii. Afla perioada

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

“Targul de Craciun 2018” se va desfasura in Piata Libertatii din Baia Mare in perioada 30 noiembrie-14 ianuarie 2019. Astazi consilierii locali, in sedinta publica, vor trebui sa discute despre preturile cu care se va merge pentru inchirierea spatiilor si a casutelor din lemn unde se vor desfasura diferite activitati comerciale.

Dezbaterea si votul final sunt extrem de importante atat pentru agentii economici cat si pentru alte categorii de comercianti care vor dori sa desfoare activitati comerciale de alimentatie publica, de vanzare a unor produse alimentare sau nealimentare sau de artizanat, in Piata Libertatii, din Baia Mare, la “Targul de Craciun 2018”.

Ieri, presedintele Comisiei de Buget-Finante, Florin Cret, in cadrul sedintei, a facut un amendament prin care a crescut pretul propus de primarie de la 20 de lei/mp/perioada la 40 de lei/mp/perioada pentru o suprafata de minimum 10 mp pentru segmentul de alimentatie publica si produse alimentare si de 20 de lei/mp/perioada pentru desfacerea produselor de artizanat si a celor nealimentare. Totodata s-a stabilit, tot printr-un amendament facut de Cret, ca pentru terase sa se plateasca 25 de lei/mp/perioada.

Ramane de vazut daca si ceilalti consilieri locali vor fi de acord cu aceste sume.

Revenim cu amanunte.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2