Baia Mare: Targul de Craciun se va desfasura in Piata Libertatii. Vezi aici, cand se deschide targul si care va fi programul de functionare al patinoarului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Targul de Craciun 2019 se va desfasura in Piata Libertatii in perioada 30 noiembrie-12 ianuarie 2020. In cadrul targului vor fi desfasurate activitati de alimentatie publica, artizanat, dar si activitati cu produse industriale de sezon, si altele. Tot aici se va instala si un parc de joaca pentru copii, care va ocupa o suprafata de maximum 400 de mp.

Si pentru ca multi baimareni s-au bucurat in anii trecuti de patinoarul artificial, trebuie sa va spunem ca si in acest an, municipalitatea doreste sa amplaseze, pe perioada Targului de Iarna, acest punct de atractie, care nu va fi mai mare de 900 mp.

Perioada de functionare a patinoarului si a parcului de joaca pentru copii va fi in intervalul 30 noiembrie 2019 – 12 ianuarie 2020 cu posibilitatea de prelungire, la solicitarea beneficiarilor. Targul, patinoarul si parcul de distractii vor fi deschise intre orele 10.00 – 24.00, exceptie facand zilele de 24, 25, 31 decembrie si 01 ianuarie cand programul se va prelungi pana la ora 04.00 dimineata.

Astazi, 5 noiembrie 2019, consilierii locali vor avea in dezbatere proiectul de hotarare “Targul de Craciun 2019”, acestia trebuind sa analizeze cu atentie inclusiv taxele, care urmeaza sa fie percepute de la comerciantii interesati sa participe la acest eveniment. Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE 18.20

Consilierii locali au aprobat in aceasta dupa-masa proiectul de hotarare care vizeaza “Targul de Craciun 2019”. Ca si o noutate, alesii si-au dat votul favorabil pentru ca patinoarul sa fie deschis 24h din 24h.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *