septembrie 28, 2021

Baia Mare: Tineri prinsi in flagrant in urma unei sesizari prin 112

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi noapte la ora 00.50, un barbat in varsta de 40 de ani a sesizat politia Baia Mare prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca, pe strada pe care locuieste, a observat  trei persoane care au patruns intr-un garaj si au incercat sa sustraga bunuri.

La fata locului, respectiv pe strada George Enescu din municipiu, s-a deplasat un echipaj de ordine publica impreuna cu patrula canina din cadrul politiei Baia Mare. Politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, sistemul de inchidere al garajului a fost fortat, dar persoanele au fugit in momentul in care au fost surprinse de reclamant.

Politistii au inceput cautarile in zona si, la scurt timp, au identificat trei tineri cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, doi din Lapusel si unul din Bozanta Mica. Acestia au recunoscut ca au patruns in garaj si au sustras o lanterna si doua bete de pescuit, pe care le-au ascuns in autoturismul cu care au venit in Baia Mare.

Prejudiciul a fost recuperat si restituit partii vatamate. Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2