septembrie 16, 2021

Baia Mare: Tineri prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sustraga bunuri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

furt-hot-masinaIn noaptea de 13 spre 14 decembrie , la ora 03.55, o persoana a sesizat politia ca doi tineri forteaza usa unui garaj situat in spatele unui bloc de pe strada George Cosbuc, informeaza IPJ Maramures.

In urma sesizarii au fost directionate la locul indicat mai multe echipaje de politie care i-a surprins in flagrant pe cei doi, un tanar de 23 de ani din Salsig si un timisorean in varsta de 36 de ani. In garaj, politistii au gasit 658 pachete cu tigari de contrabanda care au fost ridicate in vederea confiscarii.

Din primele investigatii efectuate de politisti a reiesit ca tot in noaptea de 13 spre 14 decembrie, tanarul din Salsig a sustras dintr-un autoturism, parcat in spatele Pietei Bilascu, 84 pachete cu tigari netimbrate in Romania.

De asemenea, s-a constatat ca cei doi banuiti, in cursul lunii iulie a acestui an, au patruns prin efractie in acelasi garaj de pe strada George Cosbuc de unde au sustras mai multe cartuse cu tigari de provenienta ucraineana.

Politistii au intocmit dosare penale pentru comiterea infractiunii de furt calificat, iar proprietara masinii si a garajului din care au fost sustrase tigarile este cercetata pentru comiterea infractiunii de contrabanda.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2