Baia Mare: Tinerii artisti isi expun lucrarile de arta, in spatii alternative

PNL

picturaPeste 10 artisti tineri isi vor expune lucrarile de arta in cadrul vernisajului Alt+bm, joi, 29 octombrie, incepand cu ora 18.00, in Hesh Halle (strada Vasile Lucaciu, Baia Mare). Evenimentul isi propune sa faca vizibili cat mai multi artisti emergenti atat de pe scena locala cat si nationala si internationala.

“Accentul se pune pe accesibilitatea expunerii artistilor, comunicare interdispciplinara, capacitatile logistice ale artistilor, dialogul cu publicul si stimularea unui nucleu cultural contemporan in Baia Mare”, arata organizatorii evenimentului.

Alt+bm este un proiect care foloseste spatii alternative pentru expozitii de arta contemporana dezbateri, workshopuri, pe un sistem non profit, initiat de artisti tineri care doresc sa puna bazele unei platforme accesibile. Tinta proiectului este sa ajute artistii emergenti oferind acces rapid la un spatiu unde viziunea lor se poate materializa. Alt+bm apare ca o reactie la inaccesibilitatea expunerii artistilor tineri in galeriile si spatiile regionale.

ZiarMM

afis1

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1