Baia Mare: Trei persoane prinse in flagrant de politisti in timp ce vindea tigari de contrabanda

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au continuat actiunile pe raza municipiului Baia Mare in vederea identificarii si tragerii la raspundere a persoanelor care depoziteaza, comercializeaza sau detin tigari netimbrate in Romania.

In cadrul activitatilor desfasurate pe bulevardul Bucuresti si pe strada Granicerilor din Baia Mare au fost prinse in flagrant doua persoane care ofereau spre vanzare tigari, fara a detine documente legale de provenienta, conform IPJ Maramures.

Tot in acest domeniu de activitate, politistii de ordine publica, care au actionat pentru descurajarea si combaterea comertului ilicit cu tigari de contrabanda, au prins in flagrant un tanar de 22 de ani, care incerca sa vanda tigari de provenienta ucraineana.

Cele 200 pachete cu tigari de contrabanda gasite asupra persoanelor depistate au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. In fiecare caz a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea acestora la raspundere penala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1