Baia Mare: Trei seri, trei piese de teatru, in acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1

Daca nu stiti cum sa va petreceti serile de vineri, sambata si duminica nu uitati ca puteti opta sa vizionati o piesa buna de teatru. Actorii de la Teatrul Municipal Baia Mare va asteapta sa fiti alaturi de ei la spectacolele exceptionale pregatite pentru acest weekend.

Astfel, vineri, 06 decembrie, de la ora 19.00, baimarenii sunt asteptati la sala studio cu un spectacol, care va va tine cu sufletul la gura. Este vorba despre piesa „Crima din strada Lourcine” de Eugène Labiche, in regia lui Victor Olahut. Durata este de 70 minute, fara pauza.

Sambata, 07 decembrie, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul de improvizatie ”ImproJoker”, prima premiera a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare. Regia artisitica ii apartine Mihaelei Sirbu. Spectacolul se joaca la sala studio, iar durata este de 75 minute, fara pauza.

Teatrul Municipal, despre piesa: ”ImproJoker iti satisface setea de curiozitate si nevoia de joaca. Spectatorul poate fi detinatorul unor sugestii care, odata lansate, pot sa genereze povesti surprinzatoare, in cascada. Prezenta ta in sala e un atu pentru spectacol!”

Dminica, 08 decembrie, de la ora 19.00, sunteti asteptati la spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Valu. Spectacolul se joaca cu publicul in sala.

Pretul biletelor la spectacolele teatrului sunt urmatoarele: 5 lei ( 10 lei premiera) la sectia Papusi , 15 lei pret intreg si 10 lei pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii si rezervari se pot face la numarul de telefon 073621643.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole