(FOTO) Baia Mare: Trotuarele, din unele cartiere, sunt “unse” cu excremente de caini. Trecatorii fac “slalom” printre ele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Lipsa celor 7 ani de acasa se vede cam la tot pasul in cartierele baimarene. Topirea zapezii a scos la iveala acest aspect care iti face stomacul sa se intoarca pe dos. Proprietarii de patrupede au profitat de zapada si nu au mai tinut cont unde isi fac animalele necesitatile.

Acestia, indiferent de anotimp, nu respecta legea si ies din locuinte fara pungi, iar trotuarele si curtile interioare ale blocurilor sunt pline de excremente provenite de la animalele de companie.

La o simpla cautare pe Google am descoperit mai multe site-uri care comercializeaza pungi igienice pentru caini la preturi pentru orice buzunar. Daca iti permiti sa cresti un animal de companie, intr-un apartament, cu siguranta iti permiti sa dai 7 lei pe patru role a cate 20 de pungi fiecare. Cel mai probabil daca cineva ti le-ar lasa la usa si sa si curate dupa animal atunci cand il scoti sa-si faca nevoile afara ar fi perfect pentru tine, caci lenea e cucoana mare iar indiferenta ne omoara…

Din pacate, Politia locala e invizibila, pentru a-i sanctiona pe acesti proprietari, iar in acest context trecatorii sunt nevoiti sa faca “slalom” printre excrementele intinse pe trotuar, calcate de catre alti cetateni care nu le-au observat.

Ce sa mai zici, traim in Baia Mare un oras fara sanctiuni! Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2