Baia Mare: Tupeu cu chipiu. Masina politiei intoarce pe linie dubla continua (VIDEO)

Uneori, chiar si politistii mai incalca regulile de circulatie atunci cand se afla la volanul masinii de serviciu.

Cel putin asa s-a intamplat pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare, in urma cu doua zile, cand o masina a politiei a fost suprinsa de un cititor ZiarMM intorcand pe linie dubla continua.

Ne intrebam daca manevra similara a primarului aflat sub control judiciar, de acum cateva zile, l-a influentat pe politistul de la volan?

Nu in ultimul rand, cerem celor de la IPJ Maramures sa investigheze cazul.

Mentionam ca ora din video era 13.05, camera fiind setata cu o ora in spate fata de cea reala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. Ioan

  Puteti cere mult si bine sa investigheze Politia judetului cazul, caci e mana in mana cu Primaria si primarul. Marincas sta de forma acolo.

  Reply
 2. banhidi

  nu va bateti capul…. astia (din politie) oricum fac ce vor.. nimeni nu-i ia la intrebari niciodata… de madam Marincas ce sa mai zicem… ne-am lamurit ce si cat poate… in plus, CHERECHES scrie mare pe fruntea ei…

  Reply
 3. mmm

  Era in misiune, se ducea omul la masa …. oare de ce nu pricepeti ca in orasul asta legea e pentru fraierestenii votanti, nu pentru tata lumea … Daca Kake a putut trece pe dubla continua si impotriva legii a primit doar avertisment, de ce nu ar putea si un amarat de politist, poate chiar ala care l-a oprit pe Kake, sa faca acelasi lucru …. mergeti la amiaz in centrul vechi, vedeti cum is parcate masinile cu FUH, si celelalte masini ale apropiatilor interlopului Kake … treziti-va oameni buni la realitate, suntem doar carne de tun 1 data la 4 ani si sclavi care lucreaza ca niste jeguri politice sa poata trai bine ….

  Reply
 4. digi

  lasati o pe marincas sa isi mai bage pilele in sistem la viitoarele incadrari directe si apoi sa iasa linistita la pensie. nu are timp de prostiile voastre:))

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1