Baia Mare: Un nou furt dintr-o masina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

„Exista foarte multe firme care instaleaza sisteme de securitate in caz de efractie, la un pret decent. Politia, din punctul meu de vedere, nu are cum sa fie prezenta la toate usile noastre”, scrie un baimarean, anunta IPJ Maramures.

Au fost o multime de opinii in legatura cu furturile din locuinte si din autoturisme comise in Baia Mare, la o postare de ieri pe o retea de socializare, unele mai critice, altele in ton cu ceea ce recomanda frecvent politistii.

Aproape zilnic le sunt sesizate politistilor astfel de fapte. In foarte multe cazuri de acest gen, instrumentate de politisti, s-a constatat ca infractorii au profitat de faptul ca proprietarii au lasat usa de acces in locuinta sau portierele autoturismelor neasigurate, ca au etalat la vedere genti, posete, laptopuri, telefoane mobile.

Cel mai recent caz de furt a fost inregistrat luni, 22 aprilie. O tanara din Baia Mare a reclamat ca in noaptea de sambata spre duminica si-a lasat autoturismul parcat pe strada Turbinei din municipiu, iar persoane necunoscute au profitat de faptul ca portierele au fost neasigurate si au sustras un rucsac in care se afla portofelul cu acte, o suma de bani, precum si alte bunuri.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Un hot va profita de fiecare ocazie pe care i-o oferiti! Pastrati-va bunurile in siguranta! Mai multa grija va poate scuti de neplaceri, transmit cei de la IPJ Maramures.

• NU lasati la vedere, in interiorul masinii, obiecte de valoare (telefoane mobile, dispozitive GPS, camere de filmat, laptopuri, portmonee, posete), chiar daca lipsiti pentru scurt timp;
• NU lasati la vedere (sau in torpedou) documente personale sau ale autoturismului;
• In statiile PECO, NU lasati autoturismul neasigurat in timpul achitarii contravalorii combustibilului;
• NU lasati geamuri deschise sau intredeschise daca parasiti autoturismul, chiar si pentru scurt timp;
• Inscriptionati numarul de inmatriculare al autoturismului pe obiectele usor demontabile (casetofoane, oglinzi, baterie etc);
• Asigurati-va ca portierele s-au inchis atunci cand parasiti masina si actionati inchiderea centralizata.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Adi

    Buna seara.Referitor la faptul că sunt firme care instalează sisteme de supraveghere la un preț decent,as dorii să-l întreb pe băimăreanul care a făcut această observație,că cine nu-și permite această cheltuială merita sa fie prădat de hoți?Aștept un răspuns din partea acelui”baimarean”!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole