Baia Mare: Un nou proiect pentru accesul persoanelor cu dizabilitati la ocupare si servicii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

„Asociatia Centrul de Cercetare si Formare a Universitatii de Nord Baia Mare”  anunta lansarea proiectului POSDRU/165/6.2/S/142889 „ACCES pentru toti – Accesul persoanelor cu dizabilitati la ocupare si servicii”.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.2. „Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”.

Partenerii proiectului sunt:

Filiala Bucuresti a Asociatiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenta Sociala ASSOC; Filiala Suceava a Asociatiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenta Sociala ASSOC; Filiala Arad a Asociatiei Profesionale Neguvernamentale de Asistenta Sociala ASSOC; Administratia Nationala a Penitenciarelor; Fluxhphera Consultoria de Gestão e Desenvolvimento de Sistemas de InformaçãoLda (Global Change) – Portugalia; Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC.

Scopul proiectului este cresterea capacitatii de ocupare/ incluziune si furnizarea de masuri inovatoare pentru 720 persoane cu dizabilitati în regiunile Nord-Vest, Nord-Est, Vest si Bucuresti-Ilfov.

„Ne propunem ca printr-un demers coerent de actiune sociala cu accent pe dimensiunea educationala si psihologica, sa contribuim la cresterea calitatii vietii viitorilor beneficiari si a comunitatii”.

Conferinta de lansare a proiectului va avea loc joi, 17 iulie, incepand cu ora 12.00, in Baia Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2