Baia Mare, un nou viceprimar. Cristian Niculescu, inlocuit cu Florin Cret

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Baia Mare are, dupa numai cateva zile, un nou viceprimar. Este vorba despre Florin Cret, fost director al publicatiei Glasul Maramuresului, care, dupa ce a ajuns consilier local din partea PMP, in sedinta de luni, 6 februarie, a fost propus sa preia functia de viceprimar. Votat de 13 din cei 16 consilieri prezenti, Cret l-a inlocuit pe Cristian Niculescu Tagarlas, care a fost schimbat in aceeasi sedinta.

Acesta din urma a precizat insa ca va ataca in instanta hotararea, care, conform mai multor juristi, inclusiv cei ai directiei de specialitate din cadrul Primariei, avea nevoie de mai multe voturi pentru a fi adoptata. Ramane insa de vazut ce va decide instanta in acest caz.

In aceeasi sedinta, alesii au adoptat si proiectul de hotarare prin care Doris Calauz a devenit consilier local din partea PMP. Cret si Calauz au ajuns consilieri municipali, dupa vacantarea posturilor ocupate de Adrian Todoran si Iustin Talpos, ultimii doi devenind parlamentari.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. mmm

  acuma stim ce a facut taranul ala din Farcasa la primarul suspendat in birou … se manipulau functii in primarie … cu aceasta ocazie tin sa transmit PMP baia mare ca ati ajuns niste jeguri politice …. si mai tin sa precizez ca acuma imi dau seama cum se rasplatesc odele ceausiste din Glasul Maramuresului la adresa lui Kake …

  Reply
  1. toader

   Noo,ii mai fi si de acum încolo.Asta e tipul care a avut pretentii de la oamenii din sectiile de votare din partea PMP sa-i dea onorul,asta spune mult despre multe,nu?

   Reply
 2. ioan

  Si uite asa scolile particulare fie si inalte studii absolvite de tot felul de neica nimeni precum acest cret fl. cu banii lui mas asi tat’su,, a ajuns mare lucrator la glasul maramuresului sustinut la acea vreme se sefa vremii a ziarului,, oameni buni ,,, ACEST INDIVID NU STIA SCRIE DAR ERA LA ZIAR AL PUPINCURISTILOR,,, care prin analfabetismul lui s-a indentificat in a face politica basista a taierilor de salarii si pensii,, motiv pentru care insistam asupra noilor generatii de politicieni 100% nescoliti ajunsi pe scaune administartive municipiu resedinta de judet ei ce parere aveti ??? rusine analfabetilor vremii !!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole