Baia Mare, un oras din provincia Kandahar, Afganistan

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Desi controleaza Consiliul Local si directorii din administratia locala, cel mai activ cetatean al municipiului straluceste doar prin intrigi si zero reusite in domeniul faptelor. Cu primarul interimar aflat in concediu, un viceprimar total incompetent si un consilier cu atributii de viceprimar inca inactiv, Municipiul Baia Mare arata ca o zona de razboi din Afganistan.

Zapada murdara tot neridicata, trotuarele si trecerile de pieton blocate, carosabilul si trotuarele sparte, traficul si parcarile un haos, iar gunoiul inca asteaptand pe cei de salubritate, iata imaginea unui oras care nu este guvernat, in care 600 de angajati din Primarie stau si asteapta Sarbatorile Pascale. Daca cetatenii spera ca personaje precum Radu Ardelean, Mandra, Sinn, Muresan sau Lupsa, completati de vicele Vida Noemi vor rezolva problemele curente din oras, cu siguranta se inseala, caci nu se va intampla.

De ce i-ati mai retras atributiile omului care voia sa faca treaba, daca nu sunteti in stare sa rezolvati nici cele mai simple si firesti nevoi ale orasului? Cand veti intelege ca urletele si primitivismul comportamental nu tin loc de competenta, orasul avand nevoie sa fie administrat si nu condus de politicieni nepriceputi si slugarnici.

Iar daca mai incepe iarasi ninsoarea, cu siguranta vom avea dovada lipsei de responsabilitate administrativa, intr-un oras care decade in fiecare zi. Fotografiile suport sunt clare si nu necesita comentarii.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

9 Comments

 1. Zoli

  Din pacate avem aceasi problema ca in parlament,angajati cu gramada din care poate doar 10% sunt competenti si restul sunt de umplutura! Daca in loc de acesti 600 (oauu!!) de trantori si nepasatori am avea doar 100 competenti si harnici,eu zic ca lucrurile ar merge cu muuult mai bine la primarie! Stim cu totii ce dezastru a lasat Kake&company dar vremea aia a trecut si ar fi bine ca cineva sa dea trezirea la primarie caci oamenii s-au saturat sa avem un oras cu o conducere inexistenta! Daca nu au boase in pantaloni,sa-si cumpere de la raionul de carne! Si probabil e mai convenabil pentru angajati ca sa ”nu-si bata capul cu atatea probleme” si mai bine sa stea cu orele pe Facebook sau fac orice altceva ce nu apartine de serviciu! Dar deja ne-am saturat,putorilor ordinari! Ori sunteti tufe,ori angajati al primariei si in cazul asta faceti-va treaba pentru care sunteti platiti regeste!

  Reply
 2. misu

  Dati-mi o solutie cum facem cu masinile din poza ca sa va dau o solutie cum caram zapada. Incepe sa deranjeze lipsa de obiectivitate a celor ca scriu numai sa se afle in treaba.

  Reply
 3. mmm

  ce face coruptia …. da eu inca astept, imediat se face anul, sa vina cei din PNL si PMP, asa cum au promis, si sa ne faca o anaiza a banilor din primarie, acel audit si sa ne spuna unde sunt milioanele de euro luate tredin din banii nostrii … a venit Tagarlas si a spus ca a fost prelungit contractul cu cei care fac intretinerea drumurilor, dar suma mi se pare aberant de mica … undeva la 100 mii euro … sper ca am inteles bine …poi cu banii astia nu repara nici un bulevard … deci unde sunt banii si UNDE MAMA ZMEULUI SUNT AIA DIN COALITIA PT. BM?????? ce fac??? a, fura si ei ca si Kake … asta au invatat ….

  Reply
 4. Stefan

  Pt problema asta cu gropile văd că nimeni nu iese in strada sa protesteze, doar ce legi da guvernul și Dragnea îi interesează pe băimăreni dar ce se intimplae în orașul lor vă interesează?? Tinerilor frumoși și liberi

  Reply
  1. Attila

   Tu esti cam redus in capacitatea de a judeca. Dar hai sa iti explic, asa ca la prosti.
   Protestul se face impotrivs cuiva, care abuzeaza de functie, pentru a da decizii ce afecteaza intregul corp social. Scopul protestului e de a impiedica acest abuz. Cum s-a si intamplat, cu oug 13.
   Pentru deszapezire, nu ai cum “protesta”, caci nu e vorba de vreo decizie abuziva a autoritatii. Ar fi chiar penibil, sa fie cateva mii de oameni sa “protesteze” PENTRU ceva, nu IMPOTRIVA, in loc sa puna mana pe lopeti si sa curete zapada.
   Asa ca, in loc sa ataci “tinerii frumosi si liberi” care tocmai au salvat statul de drept, ia aduna-ti tu maturii aia mai putin frumosi si cu mai mult timp liber si dati zapada la o parte. Sau, roaga-l pe vecinul ala al lui kk, cu “escavatorul”, sa treaca si pe strada ta, nu doar pe strada penalului.
   Auzi, tinerii …. Bine ca l-au votat toti mosii pe tanarul “frumos” ca un caltaboş si deloc liber …

   Reply
 5. maria

  Asta se întâmplă cu orașul care se lasă condus din umbră de un penal! Băimăreni, trezirea!

  Reply
 6. dan

  Din pacate noi, si eu , putem reactiona doar prin intermediari. Acestia sint consilierii locali. Nu pot intelege de ce sint subalterni, cita vreme nu primesc indemnizatia de la PRIMAR, ci de la primarie. De ce nu se subordoneaza principiilor etice si morale cu care noi am sperat ca i-am investit la alegere? Aerul din primarie ii anesteziaza?

  Reply
  1. Attila

   Au ajuns acolo nu pentru competente, ci pentru obedienta fata de kk. Inca le e frica de el, ca ar putea sa isi piarda locul unde tot el i-a pus (ca sa fim onesti). Dar frica lor va disparea cand isi vor da seama ca kk nu mai poate oferi si nimic si nici nu mai are la mana pe nimeni. Ziua aceea se apropie rapid.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2