BAIA MARE – Un pește văzut pe Săsar starnește discuții pe rețelele de socializare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un peste fotografiat azi după amiază în zona imediată a podului de pe strada Culturii a starnit pe rețelele de socializare un val de reacții din partea internauților. Unii iau în glumă fotografia și spun că nu avea cum să fie făcută pe Săsar, alții cred că Săsarul reînvie și încep să reapară și peștii, astfel că la un moment dat se va putea și pescui, iar unii cred că e doar o glumă bună.

Unii spun că e morun, nisetru sau altă specie. Și atunci întrebarea care se pune cum a ajuns în Săsar? Nu știm cum a ajuns, dar vă asigurăm că fotografiile sunt cat se poate de reale și sunt făcute chiar pe raul Săsar. Mai spunem doar că azi a avut loc o acțiune de populare cu păstrăv a zonelor Valea Chiuzbăii, Râul Săsar, Valea Limpedea și Lacul Bodi din Baia Sprie. Poate de acolo a venit pană în Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

  1. Teo

    Într-adevăr e o specie de sturion, nicidecum păstrăv, deci nu avea cum să provină din populările efectuate, decât dacă din greșeală -dar nu văd cum- printre păstrăvii cu care s-au populat râurile amintite nu se afla întâmplător și acest exemplar. Cel mai probabil, sturionul filmat provine din acvacultură și nu e deloc exclus să fi fost intenționat eliberat în Săsar, așa din distracție. Cei de la AJVPS v-ar putea furniza detalii interesante și ați putea continua articolul. Așa ca glumă, deși n-ar fi exclus, poate descoperiți o fermă ilegală de sturioni în zonă. Numai bine!

    Reply
  2. cetatean

    bine ca a fost in zona aia ca mai jos pe victoriei in zona fostei exploatari aurifere curgea apa de mina rosie ca focul ieri – si bineinteles ca nu s-a sesizat nimeni dar clar era caz de poluare …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2