Baia Mare: Unde se vor efectua lucrări de întreținere a spațiilor verzi săptămâna aceasta

home camp2
home camp2
home camp2

Primăria Baia Mare anunță că Direcția Generală de Dezvoltare Publică, Direcția Utilități prin Serviciul Public Ambient Urban vor efectua mai multe lucrări de întreținere a spațiilor verzi aflate pe raza orașului, în săptămâna curentă.

”Dintre acestea amintim: cosit, tunderea gardurilor vii, toaletare, săpat și plivit, recondiționarea băncilor de pe domeniul public, dar și o curățenie generală a locurilor de joacă pentru copii.

Prin urmare, se vor desfășura activități de cosit pe mai multe străzi și bulevarde din oraș cum ar fi: Bd. Republicii, Bd. București, Bd. Unirii (tronsonul de la Jandarmeria Maramureș spre Italsofa), pe străzile: Griviței, Horea, Oltului, Nisiparilor, Cuprului, Metalurgiei, Nucului, Motorului, Margeanului etc.

Se vor tunde gardurile vii din Cartierul Florilor, str. Rachetei, Culturii, dar și între Bd. Independenței și str. Victoriei. Angajații Serviciului Public Ambient Urban vor avea și activități de toaletare, care vor fi efectuate în mai multe locații, cum ar fi: în interiorul străzilor Rovine cu Mihai Eminescu, str. Codrului, str. Nucului cu Victoriei etc. Totodată se vor derula și activități de săpat/plivit/plantat pe Bd. Unirii, Bd. București, str. Culturii, Aleea Independentei etc.

O altă acțiune vizează recondiționarea băncilor aflate pe domeniul public. Astfel, vor intra în reparații băncile din locurile de joacă pentru copii din Piața Păcii, zona Semilună, dar și cele de pe Bd. Traian, str. I. L. Caragiale, str. Iuliu Maniu și str. G. Coșbuc. Ciuberele din Piața Libertății vor fi și ele recondiționate. Precizăm că la noul loc de joacă pentru copii, de pe strada Nicolae Iorga vor fi remontate trei bănci noi.

În ceea ce privește locurile de joacă pentru copii, acestea vor intra într-un proces de curățenie generală. Astfel, toate aparatele vor fi curățate, gardurile vor fi consolidate, iar nisipul va fi și el curățat și completat, acolo unde va fi cazul”, precizează reprezentanții Primăriei Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *