Baia Mare va avea cel mai modern proiector stelar din Europa Centrala si de Est

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ca urmare a derularii lucrarilor de renovare si reamenajare a cupolei Planetariului in vederea instalarii noului proiector de planetariu model ZKP-4, obiectiv prioritar al proiectului pl@NETour, derulat in cadrul ENPI Cross-border Cooperation Programme, cofinantat de Uniunea Europeana, Complexul Astronomic Baia Mare anunta ca, incepand cu data de 17 octombrie si pana la darea in folosinta a noului proiector stelar, nu se vor mai face demonstratii de planetariu in cupola.

Totodata, programul de acces la expozitii si pachetul alternativ de demonstratii digitale cu un planetariu virtual va fi urmatorul: Marti – Sambata: 9.00 – 15.00; Duminica si Luni: Inchis.

La inceputul anului 2015, in Baia Mare va fi dat in folosinta cel mai modern proiector stelar de acest tip din Europa Centrala si de Est.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  prietene ovidiu ignat, pina acum te-am laudat dar a venit si momentu sa dau cu parul -si chiar nu e vina mea -.sa inchizi planetariu duminica e o mare prostie, crede-ma pe cuvint.e ca si cum ai inchide strandul sau cinematograful.acum vreo 2 ani ma invitai personal la planetariu, sper ca nu era intr-o zi de marti?.hai sa-ti dau si un orar convenabil pentru noi, asta ca sa nu zici ca doar dau cu parul – luni inchis, ca nici iarba nu creste,marti-vineri 10-16, simbata-duminica 10-15 si 17-20.probabil e nevoie de niste ore extra da stai linistit ca plateste prietenu kake, adica noi.

  Reply
  1. Zarvi

   Depun plangere: tentativa de lovitura cu parul, potential cauzatoare de plictiseala. Nu am inteles, matale plătesti pe prietenul k…, sau k… plateste la matale. In ambele cazuri, e vorba de mita, coflict de interese si bagare aiurea in seama. Si asta nu se iarta usor in campanie electorala. Sper sa vina Porro sa te urechieze!

   Reply
   1. dilau

    prietene zarvi, s-ar putea sa ai cistig de cauza la treaba cu „bagatu aiurea in seama”.:))).n-am bani sa trec strada asa ca poti sa uiti de posibilele despagubiri.cel mult as putea fi condamnat sa-ti bat coasa sau sa-ti tau frunze la caini.:))).e vorba de foame nu de plictiseala, bag o abureala – uit de foame …..si tot asa.acum pe bune, ti se pare normal ca planetariul orasului sa fie inchis duminica?.sper ca n-o sa-mi spui ca se putea si mai rau – adica sa fie inchis si simbata -.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole