BAIA MARE – Zeci de amenzi aplicate de polițiștii locali șoferilor nesimțiți

Reclame home 1
Reclame home 1

În ultima săptămână, polițiștii locali au aplicat zeci de amenzi șoferilor nesimțiți pe care de foarte multe ori îi întâlnești în trafic. În total au fost constatate 52 de contravenții privind încălcarea dispozițiilor prevăzute de OUG.nr.195/20202 , respectiv RA. OUG.nr.195/2020 în valoare de 9.570 lei privind codul rutier.

Amenzile au fost aplicate pentru săvârșirea unor fapte precum circulația pe un sector de drum pe care accesul este interzis, se interzice oprirea voluntară a vehicolelor în zona de acțiune a indicatorului ,,Oprirea interzisă”, se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trecerile pentru pietoni ori la mai puțin 25 m înainte si după acestea, se interzice oprirea voluntară a autovehiculelor în intersecții, inclusiv cele cu circulație în sens giratoriu, precum și zonele de preselecție unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora la o distanță mai mică de 25 m de colțul intersecției, se interzice pietonilor și persoanelor asimilate acestora să traverseze drumul public prin alte locuri decât cele permise, respectiv se interzice oprirea staționarea voluntară a vehiculelor :în stațiile mijloacelor de transport public de persoane, precum și la mai puțin de 25 m înainte și după acestea.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Ion

    Politia locala amendeaza la codul rutier? In curand o sa ne amendeze si ciobanii la legile circulatiei!

    Reply
  2. Guard Dogs

    Mda… bade ion , candva te conducea , amenda un pantofar , acum conduc ,, intelectualii ,, … intrebare simpla … cand simteai siguranta zilei de maine ?! … concluzia … ,, Contrar opiniei generale , civilizatia si cultura au obiective diametral opuse : – prima incearca sa atenueze toate conflictele , indiferent de natura lor ; – a doua , le stimuleaza , pana la anarhie !!! ,, = Costel Zagan = … Intelesu-m-ai bade ion ?! …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole