Baia Mare: Ziua Armatei in scoli (FOTO)

Centrul Militar Judetean Maramures in colaborare cu Colegiul National “Vasile Lucaciu” si Batalionul 612 Artilerie Antitanc “Maramures” au desfasurat evenimentul ZIUA ARMATEI ROMANIEI IN SCOLI, in perioada 15-16 octombrie,

“Astfel, la inceputul activitatii, profesorii de istorie de la unitatile de invatamant implicate au evocat jertfa ostasilor romani in cel de-al doilea razboi mondial, pentru eliberarea ultimelor brazde de pamant romanesc din NV Transilvaniei.

A urmat interventia cadrelor militare de la Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judetean Maramures care impreuna cu elevi si studenti de la institutiile de invatamant militare au prezentat oferta educationala a Ministerului Apararii Nationale pentru anul 2019.

La final, militarii Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramures au prezentat elevilor un stand propriu cu echipamente militare si armament usor de infanterie folosite de militarii romani in teatrul de operatii din Afganistan”, a declarat lt. col. Marius Mihai, ofiterul cu informarea si relatiile publice din cadrul Centrului Militar Judetean Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1