Baia Mare: Ziua Nationala a Romaniei, fara parada militara cu tehnica de lupta. Vezi programul

PNL

Ziua Nationala a Romaniei va fi marcata sambata, 1 Decembrie, si in municipiul Baia Mare.

Daca in 2017 publicul a putut vedea si tehnica de lupta si echipamentele din dotarea structurilor militare, anul acesta ele nu vor mai fi prezente la parada deoarece au fost dislocate in Alba Iulia, potrivit reprezentantilor Prefecturii Maramures.

Cu toate acestea, sambata, 1 Decembrie, incepand cu orele 9.00, la Batalionul 612 Artilerie Antitanc ”Maramures” va avea loc dezvelirea unei placi aniversare, dedicata Centenarului Marii Uniri.

“Autoritatile administratiei publice locale, impreuna cu reprezentantii structurilor de aparare, ordine publica si siguranta nationala vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative de pe raza municipiului resedinta de judet, dupa ceremonia de la unitatea militara.

In Piata Tricolorului va avea loc, de la ora 15.00, ceremonialul militar si religios de Ziua Nationala a Romaniei. Dupa realizarea dispozitivului, prefectul judetului Maramures, Vasile Moldovan va primi onorul, va saluta Drapelul de lupta si va trece in revista Detasamentul de onoare. Se va proceda la intonarea Imnului National al Romaniei si oficierea serviciului religios de catre un sobor de preoti.

Dupa prezentarea alocutiunilor, va defila detasamentul de onoare si tehnica din dotarea structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Manifestarea se va incheia cu un moment cultural-artistic si focuri de artificii”, se arata intr-un comunicat al institutiei Prefectului – Judetul Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1