Baia Mare-zona RFN: Pe ei, cine-i amendeaza?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un baimarean, in varsta de 45 de ani, domiciliat in Germania, a fost amendat cu suma de 500 de lei pentru ca a parcat pe trotuar. Ieri, 21 august, in acelasi loc, zona RFN, s-a parcat o masina a Politiei Locale Baia Mare.

Gabriel Francisc, sofer: ”Am venit acasa sa-mi platesc taxele si impozitele si utilitatile si altele. Am ajuns in zona RFN si nu am avut unde sa parchez. Stau de 10 ani in Germania si sunt un sofer disciplinat. Sunt atent cand stationez, sa poata sa treaca pietonii. Nu as fi oprit acolo niciodata, dar nu am avut alta alternativa. 60% e vina mea, iar 40% e vina autoritatilor pentru ca nu mi-au oferit o alta oportunitate. Cand am mers sa-mi fac platile mi s-a spus ca am de achitat o amenda de 500 de lei si am platit pe loc. Ieri, un amic mi-a trimis aceasta fotografie spunandu-mi ca o masina a Politiei Locale e parcata in acelasi loc. Ei nu ar trebui sa dea un exemplu pentru noi?”

Fotografia a ajuns virala pe internet, alaturi de mesajul: „Buna, eu parchez in acelasi loc si primesc amenda 500 de lei. Ei cu ce sunt mai presus ca noi oameni de rand? Intreb: Oare e corect? Asta ma irita la culmea!”.

Alaturi de Gabriel ne intrebam si noi: Pe ei, cine-i amendeaza?

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2