Baia Sprie: O femeie si-a uitat portofelul cu bani pe o banca. Ce a urmat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ce trebuie sa faca un cetatean cand gaseste un portofel cu bani? Raspunsul tine in primul rand de spiritul civic si de empatie. Puneti-va in locul celui care l-a pierdut si predati-l la politie! Acelasi lucru trebuie sa-l faceti cu orice bun gasit! Legea prevede un termen de predare a bunurilor gasite – 10 zile. Altfel, puteti fi cercetat pentru insusirea bunului gasit, infractiune prevazuta de Codul Penal, transmit reprezentantii Politiei Maramures.

Sambata, 18 mai, o femeie si-a uitat portofelul cu 1.100 de lei, acte personale si carduri, pe o banca dintr-o statie de autobuz, de pe strada Gutinului din Baia Sprie.

Dupa aproximativ o jumatate de ora femeia s-a intors, insa nu l-a mai gasit si i-a sesizat pe politistii din oras. Au fost demarate de indata activitatile in vederea recuperarii banilor si identificarii persoanei care i-a luat.

In cursul aceleiasi zile a fost identifica o femeie de 55 de ani, din oras, care a gasit portofelul si si-a insusit banii. O parte din prejudiciu a fost recuperat si restituit partii vatamate.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2