Baia Sprie: O femeie si-a uitat portofelul cu bani pe o banca. Ce a urmat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ce trebuie sa faca un cetatean cand gaseste un portofel cu bani? Raspunsul tine in primul rand de spiritul civic si de empatie. Puneti-va in locul celui care l-a pierdut si predati-l la politie! Acelasi lucru trebuie sa-l faceti cu orice bun gasit! Legea prevede un termen de predare a bunurilor gasite – 10 zile. Altfel, puteti fi cercetat pentru insusirea bunului gasit, infractiune prevazuta de Codul Penal, transmit reprezentantii Politiei Maramures.

Sambata, 18 mai, o femeie si-a uitat portofelul cu 1.100 de lei, acte personale si carduri, pe o banca dintr-o statie de autobuz, de pe strada Gutinului din Baia Sprie.

Dupa aproximativ o jumatate de ora femeia s-a intors, insa nu l-a mai gasit si i-a sesizat pe politistii din oras. Au fost demarate de indata activitatile in vederea recuperarii banilor si identificarii persoanei care i-a luat.

In cursul aceleiasi zile a fost identifica o femeie de 55 de ani, din oras, care a gasit portofelul si si-a insusit banii. O parte din prejudiciu a fost recuperat si restituit partii vatamate.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *