Baiesprienii isi infrumuseteaza orasul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Angajatii Serviciului Public din cadrul Primariei Baia Sprie au finalizat actiunea de toaletare a copacilor din cartierul Microraion Vest, malurile Sasarului, Valea Chiuzbaii si restul zonelor unde sunt copaci si arbori plantati.

In paralel cu curatenia s-au pregatit stalpii si ghivecele (250 de bucati) pentru infrumusetarea orasului.

”Toate florile sunt asigurate de serele orasului, unde activitatea este coordonata de inginera Luminita Gandac. Este o munca colosala si totodata sensibila pentru ca daca nu aplici la timp tehnologia necesara sau neglijezi unele operatii, productia poate fi compromisa, uneori in totalitate. Important este si comportamentul cetatenilor care, trebuie sa pastreze tot ce s-a realizat, cu multa truda, pentru frumusetea urbei in care locuiesc”, a declarat viceprimarul Ioan Corodan.

De asemenea, s-au pregatit florile, pentru covoarele si rondourile aflate pe raza localitatii Baia Sprie, urmand ca acestea sa fie plantate. Pomii au fost vopsiti, iar coasa spatiilor verzi este in plina desfasurare.

Vasile GHERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. unu

    Pomii au fost vopsiti.Foarte tare.Eu stiam ca doar se varuiesc,dar nu m-as mira la cat sunt de priceputi sa-i si vopseasca.Dar cu grund au dat?Iar de coasa spatiilor verzi ce sa mai zic.P.S. In rest si in B.S. bate un vant de foame ca si in B.M.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole