Baietii de la Minaur se pregatesc pentru campania de calificare la Campionatul Mondial din 2021

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa masculina de handbal a CS Minaur Baia Mare este din 3 ianuarie din nou la munca. Sub coordonarea antrenorilor Stephane Plantin, Alexandru Sabou si Razvan Pop, o parte din jucatori se pregatesc in localitate. Lipsesc de la pregatiri cativa dintre jucatorii din lot.

Nationala masculina incepe pe 10 ianuarie campania de calificare la Campionatul Mondial din 2021, gazduit de Egipt. In prima etapa va fi un turneu in Italia, cu Georgia, Kosovo si tara gazda (10-12 ianuarie). Merge mai departe doar echipa care va castiga grupa. De la Minaur sunt convocati trei jucatori: Calin Cabut, Tudor Botea si Andrei Buzle.

Un alt jucator care lipseste este Tomas Cip, sportivul din Cehia urmand sa participe cu nationala tarii sale la turneul final al Campionatului European, care incepe joi. Din lotul Cehiei a facut parte si Milan Kotrc, dar el nu a fost retinut in lotul Cehiei pentru turneul final. Milan este in Baia Mare si se pregateste alaturi de colegii sai de la club.

Doi dintre sportivii de la Minaur au probleme de santatate: Alexandru Csepreghi mai are de stat dupa ce a suferit o ruptura musculara. El va fi prezent pe 14 ianuarie la Constanta, la meciul de retragere al lui Laurentiu Toma, dar nu va putea evolua. Cu probleme este si Daniel Bera, care a suferit o fractura la deget.

Primul meci de pregatire se va consuma sambata, acasa, cu CSU Cluj Napoca (ora 12.00). Mai apoi, pe 17 ianuarie va avea loc un meci in deplasare, cu Potaissa Turda, iar in perioada 23-24 ianuarie sa avem un turneu in Baia Mare, la care vor participa: CSM Resita, CS Minaur, Potaissa Turda si CSU Suceava.

Primul meci oficial din acest an va fi pe 30 ianuarie, pe teren propriu, cu SCM Politehnica Timisoara, in etapa a 15-a din Liga Zimbrilor.

Informatii: minaur.ro//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2