Baimarean arestat pentru trafic de droguri. In plus a condus drogat o masina fara sa aiba permis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prin incheierea penala nr. 51/DL, pronuntata la data de 3 octombrie, in dosarul nr. 1886/100/2019 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramures, arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 03.10.2019, si pana la data de 01.11.2019, inclusiv, a inculpatului V.J., in varsta de 29 de ani, domiciliat in Municipiul Baia Mare, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc, efectuare de operatiuni cu substante care pot avea efecte psihoactive, conducere pe drumul public a unui autovehicul fara a avea permis de conducere si conducere pe drumul public a unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive, infractiuni pedepsite cu inchisoarea de la 2 la 7 ani, de la 6 luni la 3 ani, de la 1 an la 5 ani, respectiv de la 1 an la 5 ani.

“Pentru a dispune masura arestarii preventive a inculpatului, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca acesta, la data de 02.10.2019, a condus pe drumul public din municipiul Baia Mare un autovehicul fara a detine permis de conducere, avand in sange substante psihoactive si, in aceeasi circumstanta, a detinut pentru consum propriu si pentru a trafica, droguri de risc, mai exact 101 pungute cu rezina de cannabis (80,9 grame) si 49 pungute cu substanta care contine 5 F-MDMB-PICA si care face parte din clasa cannabinoizilor sintetici (15, 6 grame).

Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac”, a declarat judecatorul Nicolae Stamate – Tamasan.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2