Baimarean care a dat foc la o casa, gasit de politisti

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

incendiu-codlea2In noaptea de 29 spre 30 septembrie 2014, in jurul orei 02:00, politia a fost sesizata ca la un imobil situat pe strada Colonia Topitorilor din Baia Mare a izbucnit un incendiu. La fata locului s-au deplasat politisti si pompieri care au localizat si stins focul. Ei au constatat ca in interiorul locuintei nu se afla nicio persoana.

In urma audierii vecinilor, politistii au stabilit ca proprietarul locuintei incendiate este un cetatean italian plecat din Romania de aproximativ o saptamana.

Verificarile efectuate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, imediat dupa producerea incendiului, au stabilit ca incendiul a fost provocat intentionat de o persoana necunoscuta.

Cercetarile efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dus la identificarea unui baimarean de 44 de ani, cu antecedente penale, banuit ca ar fi provocat incendiul.

Cercetarile continua, cu baimareanul in stare de libertate, sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere prin incendiere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *