Baimarean cercetat pentru comiterea a trei infractiuni

Duminica, 25 februarie, politistii Biroului Rutier Baia Mare au actionat cu aparatura radar din dotare pentru depistarea acelor soferi care, circuland cu viteza excesiva, pun in pericol siguranta participantilor la traficul rutier.

In jurul orei 10.00, acestia au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism ce avea aplicate placute cu numere de inmatriculare specifice Germaniei si care se deplasa cu o viteza ce a depasit limita cu peste 30 km/h. Politistii au identificat persoana de la volan, un baimarean de 37 de ani, care nu a putut prezenta documentele autoturismului, potrivit IPJ Maramures.

In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca autoturismul condus nu este inmatriculat. Mai mult, in portbagaj a fost gasit un set de placute cu numar de inmatriculare, politistii stabilind ca acestea au fost sustrase la data de 22 februarie de pe un autoturism ce era parcat pe strada Dragos Voda din Baia Mare. Politistii au identificat proprietarul, caruia i-au restituit placutele sustrase.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui auto neinmatriculat, conducere unui auto cu numar fals de inmatriculare si furt.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1