Baimarean cercetat pentru infractiunea de conducere fara permis

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Miercuri dimineata, in jurul orei 07.30, politistii rutieri au oprit pentru verificari un autoturism condus cu viteza peste limita legala pe D.N.1C, pe raza localitatii Satulung. La volan a fost identificat un barbat de 42 ani domiciliat in municipiul Baia Mare.

Intrucat conducatorul auto nu avea asupra sa documentele prevazute de lege, s-a procedat la efectuarea de verificari in urma carora s-a constatat ca permisul de conducere al baimareanului a fost retinut in luna ianuarie 2018 pentru savarsirea infractiunii de conducere cu alcoolemie.

De asemenea, in urma verificarii valabilitatii inspectiei tehnice pentru autovehiculul condus, s-a constatat ca aceasta a expirat in cursul lunii mai, potrivit IPJ Maramures.

In cauza a fost intocmit dosar penal iar barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al carei permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in Romania.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2