Baimarean cercetat pentru infractiunea de conducere fara permis

Miercuri dimineata, in jurul orei 07.30, politistii rutieri au oprit pentru verificari un autoturism condus cu viteza peste limita legala pe D.N.1C, pe raza localitatii Satulung. La volan a fost identificat un barbat de 42 ani domiciliat in municipiul Baia Mare.

Intrucat conducatorul auto nu avea asupra sa documentele prevazute de lege, s-a procedat la efectuarea de verificari in urma carora s-a constatat ca permisul de conducere al baimareanului a fost retinut in luna ianuarie 2018 pentru savarsirea infractiunii de conducere cu alcoolemie.

De asemenea, in urma verificarii valabilitatii inspectiei tehnice pentru autovehiculul condus, s-a constatat ca aceasta a expirat in cursul lunii mai, potrivit IPJ Maramures.

In cauza a fost intocmit dosar penal iar barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al carei permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in Romania.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2